Kerstmarkt in Voorhout

Kerstmarkt in Voorhout Foto: Kerstmarktcommissie Voorhout

Op 15 december staat in Voorhout weer de Kerstmarkt op het Kerkplein. Met meer dan 30 kramen met kerstartikelen, hapjes en drankjes, muzikale optredens en activiteiten voor de kinderen.

Kerstmarkt op het Kerkplein is van 11:00 tot 16:30 uur. Neem contact geld mee want er kan niet gepind worden bij de kraampjes.
De opbrengst van de markt gaat naar de aanschaf van audio/visuele apparatuur voor de Bartholomeuskerk

 

Kerstmarkt op het Kerkplein

 

De organisatie dompelt het plein van de Bartholomeuskerk onder in kerstsfeer. Op de Kerstmarkt vind je kramen met (handgemaakte) kerstartikelen, oudhollandse ambachten en winterse lekkernijen. Er is een grote boekenmarkt met ruim 4.000 boeken en een grote collectie cd's en dvd's en verschillende (lokale) goede doelen hebben een kraam. 

 

 

Kindertent

In de tent voor de kinderen staat dit jaar weer een arrenslee waar je foto's kunt maken, ook de Kerstman is hier regelmatig te vinden. Verder kunnen kinderen van alle leeftijden meedoen aan verschillende activiteiten zoals kerstballen versieren, kerstbomen timmeren en kerstkaarten maken. Of rij een rondje door het dorp met De Kerst Express. 

 

Optredens

Vanaf 12:00 uur is er elk half uur de minimusical My Fair Lady te zien in de Roef. Op het podium buiten zijn gedurende de dag verschillende optreden van het leerlingenorkest van St. Cecilia, De Singing Stars, Laura Beekman en het St. Cecilia Koperensemble. Ook komt er een mysterie gast langs. 

 

De Kerstmarkt wordt georganiseerd door vrijwilligers van de St. Bartholomeus parochie en de Oranjevereniging Voorhout.

 


Reacties