Kinderen helpen Kinderen Koningsspelen

Kinderen helpen Kinderen Koningsspelen Foto: De Combibrug

De Koningsspelen in Voorhout, Warmond en Sassenheim waren een groot succes. De scholen en De Combibrug organiseerden dit jaar een extra spetterende dag om de leerlingen te bedanken voor hun bijdrage aan het Kinderen helpen Kinderen project.


- Lees verder onder deze advertentie -

Kinderen helpen Kinderen

10 basisscholen in Teylingen (+ 1 in Nieuw-Vennep) gaven in april een 4weeks lesprogramma over de situatie op Lesbos en startten de actie Kinderen helpen Kinderen. Op verschillende manieren werd geld ingezameld om voetballen te kunnen kopen voor alle kinderen die meedoen met het voetbalproject van Movement on the Ground op het eiland Lesbos.

Speciaal bezoek tijdens de Koningsspelen

De leerlingen hebben zich enthousiast ingezet om zo veel mogelijk geld op te halen via heitjes voor karweitjes. De Koningsspelen (op 12, 24 en 26 april) georganiseerd door De Combibrug waren de afsluiting van deze actie. Dankzij verschillende (sport)clubs in de gemeente konden de kinderen kennismaken met verschillende sporten. Ook kwamen er speciale gasten langs zoals Johnny de Mol, kickbokskampioen Amira Tahri, en basketballer Galdino. 

Op 17 mei maakt De Combibrug tijdens een event op Sportpark Elsgeest bekend welk bedrag de kinderen hebben opgehaald.


Reacties