Kinderkermis op het Boschplein

Kinderkermis op het Boschplein Foto: InTeylingen

Woensdagmiddag werd de coronaproof kinderkermis geopend op het Boschplein in Sassenheim. De kermisattracties zijn alleen voor kinderen tot en met 12 jaar, ouders of begeleiders mogen wel het terrein op. Verkoopkramen (oliebollen & snoep) zijn geopend voor iedereen.

Op de kermis dit jaar vind je een fun house, de draaibank, een draaimolen, eendjes vangen, touwtje trekken en trampolines. Ook de snoep- en gebakkraam staan op het Boschplein.

Openingstijden kinderkermis

De kinderkermis is van woensdag 16 september tot en met zaterdag 19 september open van 13:00 tot 21:00 uur.

Tot 12 jaar

Alleen kinderen onder de 13 jaar mogen in de attracties. Tieners kunnen bij de beveiliging een polsbandje halen zodat de kermisexploitant weet dat je de juiste leeftijd hebt om een ritje te maken in de attractie.

Coronaproof kermis

Om te helpen om de 1,5 meter afstand tot elkaar te bewaren, zijn er dranghekken geplaatst en geven pijlen op de grond de looprichting aan. Beveiligers op het Boschplein zien erop toe dat er niet te veel volwassenen tegelijk op het terrein zijn. Bij drukte kan toegang geweigerd worden, kom dan op een later moment weer terug.

'Wij vragen aan alle bezoekers om bij alle evenementen de richtlijnen van de RIVM te respecteren, zodat wij deze Najaarsfeesten gezellig, maar ook veilig met elkaar kunnen vieren. Wij wensen u heel veel plezier bij deze anders dan andere Najaarsfeesten 2020' - Oranjevereniging Sassenheim

 

Artikel verschenen op 17-9 en bovenaan geplaatst voor het weekeind. 


Reacties