Kinderopvang La Luna in de prijzen

Kinderopvang La Luna in de prijzen Foto: Humanitas

Landelijke Kinderopvang Humanitas locatie La Luna Voorhout ontvangt mede het keurmerk ‘Beste Werkgever 2018-2019.


- Lees verder onder deze advertentie -

Hoge scores

Uitzonderlijk hoog zijn de scores van medewerkers van Kinderopvang Humanitas voor betrokkenheid (8.0) en bevlogenheid (8.2), blijkt uit het jaarlijkse, landelijke onderzoek van onafhankelijk onderzoeksbureau Effectory.

35 jaar toonaangevend

Kinderopvang Humanitas is ruim 35 jaar de professionele partner in kindontwikkeling en de grootste maatschappelijke Kinderopvangorganisatie van Nederland. Met ruim 2500 medewerkers werken wij elke dag met hoofd, hart en handen aan het welbevinden en de ontwikkeling van zo’n 25.000 kinderen. Sacha Ausems, bestuursvoorzitter bij Kinderopvang Humanitas:

“We zijn super trots op dit geweldige resultaat. Hiermee bevestigen onze medewerkers zelf dat zij achter onze pedagogische visie staan, zich gehoord voelen en dat zij graag hun puzzelstukje bijdragen aan optimale ontwikkeling voor elk kind. Hieruit blijkt tevens dat medewerkers de nieuwe strategie, waarbij wij gezamenlijk de cirkel rondom het kind willen versterken in de lokale leefomgeving, wordt gewaardeerd en hier ook op willen bijdragen. Een mooier compliment is haast ondenkbaar.”

Hoe werkt de score?

In het Beste Werkgeversonderzoek beoordelen medewerkers hun werkgever. De positie die organisaties op de ranglijst krijgen, is gebaseerd op de Beste Werkgevers Score. Dit onafhankelijke keurmerk is alleen te verdienen door een goede beoordeling van de eigen mensen. Effectory maakte vandaag de winnaars bekend, die in maart hun prijs in ontvangst nemen.


Reacties