Kinderstad 2019 gaat door

Kinderstad 2019 gaat door Foto: Jacky Lispet

De organisatie van Kinderstad liet vorige week weten dat er nog te weinig aanmeldingen waren om de huttenbouw door te laten gaan. Na dit nieuws ontving Kinderstad veel aanmeldingen; genoeg om Kinderstad 2019 door te laten gaan.

Elk jaar komen er vlak voor de start van het evenement nog een aantal aanschrijvingen binnen van ouders en kinderen die pas laat beslissen of ze deelnemen, maar dit jaar waren er opvallend weinig vroege inschrijvingen. Het waren er vorige week nog te weinig om de huttenbouw van 19 t/m 22 augustus door te laten gaan.

In korte tijd veel inschrijvingen

Na de oproep en aandacht op social media zijn er nog tientallen aanmeldingen binnengekomen. Veelal van kinderen die toch al wilden komen, maar ouders hadden nog geen haast gehad om ze op te geven.

In de afgelopen 1,5 week meldde ruim 30% van de deelnemers zich aan. Het aantal kinderen die komen timmeren kwam daarmee uit boven de ondergrens, dus kon de organisatie enthousiast melden dat ook deze zomer Kinderstad gewoon plaatsvindt op de ijsbaan in Sassenheim. 

Aanmelden kan nog steeds

Kinderstad verwacht nog een paar late aanmelders in de week naar het evenement toe. Hoe meer kinderen, hoe leuker Kinderstad is! Aanmelden kan tot de start van Kinderstad via de Kinderstad website.
Kinderstad is van 19 t/m 22 augustus op de ijsbaan in Sassenheim. Benieuwd naar het programma? Deze kan je hier vinden.

 


Reacties