Kledingbank Teylingen ontvangt donatie van Company2wear

Kledingbank Teylingen ontvangt donatie van Company2wear Foto: Company2Wear.nl

Company2Wear, is gespecialiseerd in bedrijfskleding, persoonlijke beschermingsmiddelen en promotiekleding.  Bij vernieuwing van de collectie zoekt het bedrijf gericht naar goede bestemming voor de pasmodellen van de verouderde collectie.   


- Lees verder onder deze advertentie -

Het sassenheimse bedrijf levert o.a aan de Bouw, Horeca, Beveiliging, Logistiek, Zakelijk, Agrarisch, Industrie, Automotive, Evenementen en sport branche. Afgelopen weken mochten stichting Zout uit Katwijk, Dress for succes uit Leiden en Kledingbank Teylingen een kleding donatie ontvangen. 

“Wij zijn zeer blij met deze kledingdonatie. Naast kleding wat een 2e keer meekan is het ook fijn dat bedrijven, die daar de mogelijkheid toe hebben, een bijdrage doen in natura”, aldus Gerda en Emilia van de lokale kledingbank.

Wat is een Kledingbank precies

Kledingbank Teylingen is een modezaak, met paskamers e.d. alleen zonder kassa. Inwoners uit  de Duin- & Bollenstreek, die geen geld hebben om kleding en schoenen te kopen voor hun gezin of zichzelf kunnen hier terecht. Vrijwilligers sorteren de kleding en schoenen. Dit doen zij in het gebouw achter de brandweergarage in Sassenheim. De kledinguitgifte is mogelijk door bijdragen van bedrijven en particulieren.


Reacties