Koningsdagtaarten voor toppers in Teylingen

Koningsdagtaarten voor toppers in Teylingen Foto: Oranjevereniging Sassenheim

De Oranjevereniging Sassenheim gooit de traditie van taart voor Vroege Vlaggers een beetje om dit jaar. De taartjes gaan op 27 april naar Sassemers die in deze coronatijd (extra) klaarstaan voor elkaar - en jij kan een buurtgenoot nomineren.

Oranjevereniging Sassenheim is op zoek naar mensen die sinds de intelligente lockdown door het coronavirus, (vaker) iets voor een ander doen. Er zijn 20 taarten te vergeven.

En dan bedoelen we nu niet de mensen in de zorg die dagelijks verschrikkelijk goed werk leveren, maar juist de kleine initiatieven.’ – Oranjevereniging Sassenheim

Kleine helpende initiatieven

Denk aan een buurman die de tuinen uit de straat bijhoudt, de buurjongen die boodschappen doet voor een ander of het meisje uit de straat die de hond uitlaat voor iemand anders.

Heb je iemand op het oog die andere in deze tijd wat extra helpt? Nomineer hem of haar voor een Koningsdagtaartje via de website van de Oranjevereniging Sassenheim.  

Verloting via Facebooklive 

De Oranjevereniging Sassenheim zendt op Koningsdag om 9:00 uur live de verloting van de taarten uit via hun Facebookpagina. 

 


Reacties