Koop een kistje narcissen en TOP doneert een 2e kistje gratis

Koop een kistje narcissen en TOP doneert een 2e kistje gratis  Foto: TOP/SolarCompleet

Korfbalvereniging TOP, wat staat voor Tot Ons Plezier, heeft naast haar succesvolle Tête-a-Tete actie bedacht dat het goed is om mensen die het verdienen een plezier te doen door narcissen op pot aan hen te doneren.  

Dagelijks zijn de gevolgen van een ongrijpbaar fenomeen wat Corona heet zichtbaar. Wat als fictie in boeken is beschreven, is de keiharde werkelijkheid geworden. Maar Nederlanders zouden geen Nederlanders zijn, als ook deze crisis wordt bezworen. En zo is dat ook bij TOP/SolarCompleet in Sassenheim.

Voor de jaarlijks succesvolle Tête-a-Tete actie hebben, in december 2019, vele TOP vrijwilligers 30.000 potjes met narcissenbolletjes gevuld. 

Met het planten van de potjes hadden we geen vermoeden dat we nu in een nagenoeg volledig isolement leven. De natuur is echter gewoon door gegaan en het resultaat is dat er dus 30.000 potjes met Tête-a-Tete narcissen op springen staan. En dat willen we vooral laten gebeuren op plaatsen waar mensen het verdienen." - Ruud Westerbeek, voorzitter k.v. TOP

Top verdubbelt elke bestelling die geplaatst wordt. 

TOP/SolarCompleet heeft daarom de volgende actie bedacht:

Bij het plaatsen van een bestelling Tête-a-Tete narcissen doneert TOP een tweede krat gratis aan een zorginstelling in Teylingen 

  • 3 plantjes voor 2,50 euro
  • 6 plantjes voor 5 euro
  • 1 kratje: 25 plantjes voor 20 euro

Via het formulier in deze link kun je jouw bestelling doorgeven. De vrijwilligers van TOP zorgen dat de bestellingen en donaties van Tête-a-Tete narcissen op de juiste plaats terecht gaan komen. Bestellen kan tot 4 april.  De vereniging rekent op jouw steun!! 

 


Reacties