Koop Lokaal: ondernemend Teylingen bestel je corona-proof stickers lokaal

Koop Lokaal: ondernemend Teylingen bestel je corona-proof stickers lokaal Foto: Duineveld

Voordat horeca en ondernemers met een contactberoep weer open mogen dienen zij corona-proof maatregelen te treffen. De prijzen van online-leveranciers zijn meer dan verdubbeld. Dus kun je maar het beste de materialen, die jij nodig hebt voor jouw bedrijf, lokaal kopen. 

Komen in jouw bedrijf, kantoor of winkel bezoekers over de vloer benadruk dan dat zij zich houden aan de regels die door onze overheid zijn vastgesteld. Vooral 1,5 meter afstand houden en regelmatig handen wassen is van groot belang. Duineveld drukwerk, xl print & sign kan jou helpen met de juiste bestickering en andere materialen voor jouw zaak.

Online kopen is momenteel duurkoop

Veel online aanbieders willen een graantje meepikken en hebben de prijzen voor het opmaken en bedrukken van stickers meer dan verdubbeld, terwijl dat dit helemaal niet nodig is. Door de benodigde materialen lokaal aan te schaffen verzeker je jezelf van flexibiliteit, korte lijnen, laagdrempeligheid & klantvriendelijkheid. 

"Veel ondernemers zoeken op internet wat ze nodig hebben en betalen hier schrikbarend veel geld voor. Iedere ondernemer heeft zijn eigen wensen. Door in gesprek te gaan met de klant stemmen we samen af wat nodig is om het bedrijf van de klant corona-proof te maken."  - Paul Duineveld 

Koop lokaal, dat is goed voor allemaal! Alleen samen kunnen we de verspreiding van het Corona virus afremmen. 

Duineveld drukwerk, xl print & sign
Industriekade 26 - Sassenheim 
0252-213302
info@duineveld.nl
www.duineveld.nl


Reacties