Koop Lokaal: private shopping kan bij Blue-In en Melman Lingerie in Sassenheim

Koop Lokaal: private shopping kan bij Blue-In en Melman Lingerie in Sassenheim Foto: Photo by Harry Cunningham on Unsplash

Het is voorjaar en dat betekent dat het tijd is om de wintergarderobe te verruilen voor een zomer outfit. Heb je zin om te shoppen, maar doe je dat liever niet met andere mensen in de zaak? Modewinkel Blue-In en Melman Lingerie in Sassenheim bieden een personal private shopping service.

Melman Lingerie

In deze onzekere tijden heeft Melman Lingerie van de nood een deugd gemaakt en de geplande verbouwing van hun winkel naar voren gehaald. Drie weken lang is er hard gewerkt en geklust. Het resultaat mag er zijn: de winkel is helemaal opgefrist!

De winkel is weer geopend en lingeriestylistes helpen je graag, natuurlijk met gepaste afstand. Ze houden zich uiteraard aan de regels van het RIVM. Hierdoor mogen er maximaal 5 klanten tegelijkertijd in winkel zijn, zodat iedereen de ruimte heeft om voldoende afstand van elkaar te houden. Zo zorgen we samen voor een fijne winkelervaring voor iedereen.

Zullen we afspreken?

Wil je liever privé en in alle rust komen shoppen, dan is een afspraak iets voor jou! Boek je afspraak met een ervaren lingeriestyliste eenvoudig via de website, via telefoon 0252-22 44 77of via mail. Private shopping is mogelijk van dinsdag t/m zaterdag tussen 9.30-12.00 uur.

Blue in 

Winkelen in tijden van corona is wellicht niet het eerste waar je aan denkt. Toch kan het juist een welkome afleiding zijn. Het kledingassortiment van Blue-In is hoofzakelijk gericht op casual trendy kleding, maar voor de nettere kleding zoals colbertjes en jurkjes kun je hier ook terecht.

Met regelmaat wisselen de collecties en kiest Blue-In bewust voor merken die niet alleen goede kwaliteit, maar ook service leveren. 

De hele winkel voor jezelf!

De winkel is dagelijks geopend, maar wil je liever privé komen shoppen dan kan dat ook op maandagochtend van 09.30 tot 12.30 uur en donderdagavond van 19.00 tot 21.00 uur.  Mochten deze dagen niet passen in jouw agenda, dan kunnen ze even in overleg misschien een andere avond plannen. Stuur een pb via facebook, bel of app naar 06-28480621 om een afspraak te maken.


Reacties