Korfbalvereniging TOP: nieuwe hoofdsponsor, nieuwe naam

Korfbalvereniging TOP: nieuwe hoofdsponsor, nieuwe naam Foto: Rene van Dam

Korfbalvereniging TOP uit Sassenheim gaat met ingang van seizoen 2020-2021 verder onder een nieuwe naam. Na drie jaar eindigt het sponsor Solar Compleet en speelt de vijfmalig landskampioen niet langer onder de naam TOP/SolarCompleet. De volgende hoofdsponsor staat al te wachten: LITTA. 

LITTA bestaat sinds 2020 en is (mede) opgericht door lokale ondernemers. Het bedrijf richt zich op duurzame, zelfoplaadbare fietsverlichting op zonne-energie. Voorhoutse ondernemer Peter Kales is mede-eigenaar van LITTA en zorgde voor de koppeling tussen het bedrijf en de sportclub.

“Ik vind het fantastisch om mij met LITTA hoofdsponsor van TOP te mogen noemen! De samenwerking tussen TOP en LITTA geeft ons de mogelijkheid om ons nog jonge bedrijf voor een brede groep “in de spotlight” te zetten. Ons bedrijf is gericht op de toekomst en is een groen en lichtend voorbeeld van duurzaam ondernemerschap”. - Matthijs ter Kuile, oprichter LITTA

TOP juist nu blij met nieuwe sponsor

Juist in deze onzekere tijden is korfbalvereniging TOP blij met een nieuwe naamgevende hoofdsponsor. TOP-voorzitter Ruud Westerbeek vindt dat het innovatieve bedrijf goed aansluit bij de ambities van TOP om de komende jaren ook bij de Nederlandse top te horen.

"We zijn Peter Kales en Mathijs ter Kuile erg dankbaar en zien uit naar een mooie samenwerking, samen met onze leden en selectie. ” - Ruud Westerbeek


Reacties