Kringloop Herenstraat 63 doneert €1.000 aan Adest Musica

Kringloop Herenstraat 63 doneert €1.000 aan Adest Musica Foto: Adest Musica

Het verzoek tot een donatie voor de Jeugdband van Adest Musica heeft gehoor gevonden bij Kringloop Herenstraat 63. De muziekvereniging ontving vrijdag een cheque van €1.000,-.


- Lees verder onder deze advertentie -

De financiële bijdrage van de kringloopwinkel wordt gebruikt voor nieuwe uniformjasjes van de Jeugdband van Adest Musica.

Verzoek ingewilligd

Enkele weken na het indienen kreeg Adest het bericht dat hun verzoek bij Kringloop Herenstraat 63 was ingewilligd. Vrijdag werden twee voorzitters van de muziekvereniging uitgenodigd bij in Voorhout voor de overhandiging van de cheque van €1.000,-.

Het bedrag is een fantastiche bijdrage in de enorme investering die Adest Musica moet doen om de gehele Jeugdband in nieuwe uniformjasjes te steken. Een mooier geschenk konden we ons niet wensen voor Koningsdag.’ - Arthur Volten, voorzitter jeugdcommissie Adest Musica 

Adest verwacht tijdens het Zomeravondconcert op 6 juli de nieuwe jasjes te kunnen presenteren aan het publiek.

Donaties van Kringloop Herenstraat 63

De opbrengst van de kringloopwinkel in Voorhout wordt door middel van donaties teruggegeven aan lokale goede doelen. Als club of vereniging kan je een donatie aanvragen door deze schriftelijk in te dienen bij de medewerkers van de winkel. De winkel bekijkt welke aanvragen in aanmerking komen voor een gift.


Reacties