Kringloop Herenstraat 63 doneert aan jubileumactiviteiten C.V. de Bokken

Kringloop Herenstraat 63 doneert aan jubileumactiviteiten C.V. de Bokken Foto: Kringloop Herenstraat 63

Het jeugdbestuur van C.V. de Bokken mocht een checque van € 1.500,- in ontvangst nemen voor het deels bekostigen van de jubileumactiviteiten van haar Bokkies, de jeugdafdeling van de carnavalsvereniging uit Voorhout

Carnaval leeft in de Gemeente Teylingen. Het hele jaar door zijn de carnavalsverenigingen druk bezig met het voorbereiden van de activiteiten. Met als hoogtepunten de Prinsverkiezing in november en het ‘echte’ Carnaval, 7 weken voor Pasen.


Jubileum Jeugdraad de Bokkies

In 2020 is het 22 jaar geleden dat de Jeugdraad van C.V de Bokken gestart is. Een jubileumjaar omdat 2 x 11 jaar 22 jaar is. 11 is namelijk het getal van Carnaval, ook wel het dwazen- of gekkengetal genoemd.

Jubileumactiviteiten

Een speciale commissie van C.V. de Bokken is gestart om de activiteiten in dit jubileumjaar te organiseren. Denk aan een vossenjacht voor kinderen, een 11-kamp, sportactiviteiten en een theatershow tijdens de kinderochtend.

Samenwerking

Voor veel activiteiten zoekt C.V. de Bokken de samenwerking met diverse andere verenigingen uit Voorhout. Deze samenwerking zorgt voor een grootschalige aanpak. Leuke activiteiten die de hele Voorhoutse jeugd van 4 tot (ongeveer) 16 jaar in actie kunnen brengen, want met elkaar spelen en sociaal contact is niet alleen leuk maar ook erg belangrijk.


Wij organiseren deze activiteiten om de kinderen in Voorhout in het zonnetje te zetten”. “Wij willen dit jubileumjaar groots vieren met en voor de jeugd - Joëlle van den Nouland

 

De donatie

De vrijwilligers van de Kringloopwinkel staan natuurlijk achter deze plannen. Ze willen graag bijdragen om kinderen met elkaar te laten spelen en kind te laten zijn.


Donatie aanvragen

De opbrengst van de kringloopwinkel in Voorhout wordt door middel van donaties teruggegeven aan lokale goede doelen. De winkel bekijkt welke aanvragen in aanmerking komen voor een gift. Ook een aanvraag doen voor uw vereniging, club of stichting? Lever een schriftelijk verzoek in bij de winkel in Voorhout. In dit verzoek kunt u aangeven voor welk doel de aanvraag wordt gedaan en waarvoor de donatie wordt aangevraagd. Vergeet ook niet uw contactgegevens te vermelden.


Reacties