Kunst in Teylingen: nieuwe expositie van Bea Knijf en Lisette Hogewoning

Kunst in Teylingen: nieuwe expositie van Bea Knijf en Lisette Hogewoning Foto: Lisette Hogenwoning & Bea Knijf

Onder de naam ‘Kunst in Teylingen’ biedt de gemeente Teylingen lokale kunstenaars de mogelijkheid hun werk te exposeren. Tot en met 30 april zijn de werken van beide kunstenaars uit Sassenheim, te bewonderen in de hal en de vitrines van het bestuurscentrum in Voorhout.

Hoewel het werk van beide kunstenaars zeer verschillend lijkt, zijn er overeenkomsten te vinden; beiden werken namelijk met gerecycled materiaal, elk stuk is uniek en vertelt een verhaal.

Lisette Hogewoning

Lisette maakt collageportretten, opgebouwd uit knipsels, foto’s en andere zaken, die met het onderwerp te maken hebben. Ze won al meerdere prijzen met haar werk en mocht vorig jaar in het Rijksmuseum hangen, tijdens de speciale ‘Lang leve Rembrandt’ tentoonstelling.

Bea Knijf

Bea maakt draagbare kunstwerken. In haar werk zijn veel gerecyclede en onverwachte elementen terug te vinden. Waarbij vorm, kleur en het materiaal van belang zijn bij het creëren van objecten, die uitdagen tot een gesprek en tegelijkertijd de drager sieren.

Officieel moment

Op donderdag 12 maart om 19.30 uur (voorafgaand aan de raadsvergadering) vindt er een officieel moment plaats in het bijzijn van Wethouder Arno van Kempen. De opening wordt omlijt met muziek van Americana muziek artiest Pam MacBeth. Tussen 19.00 en 19.45 speelt zij,  met een onderbreking om 19.30 uur voor de opening van de tentoonstelling, in de hal van het bestuurscentrum Teylingen, Raadhuisplein 1 Voorhout.

Iedereen is welkom hierbij aanwezig te zijn, laat je verrassen door de muziek en het werk van deze lokale kunstenaars.

De expositie is vanaf nu tot en met donderdag 30 april  te zien in het bestuurscentrum op werkdagen tijdens kantooruren (vrijdags tot 16.00 uur) en voorafgaand aan de raads- en commissievergaderingen en openbare bijeenkomsten in de avonduren.


Reacties