Laatste ronde Adest Vriendenactie 2019

Laatste ronde Adest Vriendenactie 2019 Foto: Adest Musica

Op dinsdag 2 juli loopt Adest Musica de Vriendenactie in de Teijlingerlaan en omgeving. Wethouder Rob ten Boden doet de aftrap voor deze laatste Vriendenactie van 2019.


- Lees verder onder deze advertentie -

Tijdens de Vriendenactie lopen de muzikanten en vrijwilligers van Adest door de straten om vrienden te werven en informatie te delen over de actie.
Zowel de Jeugdband als de Drum- en Showband zullen de actie muzikaal begeleiden.

Opbrengst voor een nieuw muziekcentrum

Adest Musica startte in 2016 met de Vriendenacties in de wijken van Sassenheim en heeft sindsdien zo’n 370 vrienden voor de club geworven.

De ondersteuning van sponsoren en zeker ook van vrienden zijn voor Adest Musica van wezenlijk belang. Inmiddels hebben we 370 nieuwe Vrienden in Sassenheim sinds we in 2016 zijn begonnen met de Vriendenactie. Daar zijn we heel blij mee. Onze Drum- en Showband handhaaft zich al jarenlang in de Europese top van (amateur)muziekkorpsen. Wij doen onze uiterste best om de positie van Adest Musica in de amateurmuziek te borgen en waar mogelijk te verbeteren, en daarbij hebben de we steun van Vrienden, Grenadiers en Sponsoren hard nodig.’ – Wim van Vliet, voorzitter Adest Musica

De opbrengsten komen ten goede aan de club en de ontwikkeling die de bekende vereniging doormaakt. Zoals nu Adest bezig is met de realisatie van een nieuw muziekcentrum in Sassenheim, waar alle muziek gerelateerde clubs onderdak kunnen vinden. Ze zijn met de gemeente in gesprek over het te realiseren muziekcentrum.

Vriend worden

Vriend worden van Adest kan voor €12, €24 of €36,- per jaar. Meer info vind je op de website van Adest Musica.
Bewoners van de Teijlingerlaan en omliggende straten ontvangen voorafgaan aan de actie flyers met informatie.

Gekoppeld aan dit bericht


Reacties