Leontine van der Klugt exposeert in het bestuurscentrum

Leontine van der Klugt exposeert in het bestuurscentrum Foto: via gemeente Teylingen

Van maandag 5 augustus tot en met 30 september is in het bestuurscentrum in Voorhout een tentoonstelling te zien met kunstwerken van Leontine van der Klugt.


- Lees verder onder deze advertentie -

Haar werk bestaat uit schilderingen gemaakt met verschillende materialen, zeefdrukken en werken met plexiglas.

Kunstenaar Leontine van der Klugt

In de jaren ’80 werd Leontines interesse voor kunst gewekt tijdens haar opleiding Bloemschikken. Na verschillende creatieve uitingen, nam ze in 2007 schilderles. Eerst als hobby, later bij de kunstacademie van Leiden en Haarlem en daarna Academie Filarski in Schijndel. 

Sinds 2017 heeft ze een eigen atelier aan huis. Leontine volgt nog steeds masterclasses en workshops om haar vakkennis te verbreden maar vooral met als doel mensen verwonderen met haar werk.

‘Want wanneer je je werk met zoveel plezier doet dat een werkdag niet lang genoeg kan zijn, waarom zou je dan iets anders gaan doen?’ – Leontine van der Klugt

Opening tentoonstelling

De expositie is gratis te bekijken van maandag t/m donderdag van 8:30 tot 17:00, op vrijdag van 8:30 tot 16:00 uur en voorafgaand aan commissie- en raadsvergaderingen.

In verband met de vakantieperiode is de officiële opening van de tentoonstelling op 9 september om 19:30, voorafgaand aan de commissie Welzijn. Geïnteresseerden zijn welkom om aan te sluiten. 

 


Reacties