Line-up Havenfestival Sassenheim

Line-up Havenfestival Sassenheim Foto: Havenfestival

19 mei is de 39ste editie van het Havenfestival. Voor het eerst koppelde de organisatie van het Havenfestival, het event los van Koningsdag. Maar ook opzichzelfstaand komt het festival met een mooie line-up.

Er staan vier regionale bands op het podium tijdens Havenfestival. Ze hebben nationale en internationale prijzen gewonnen – maar maken vooral heel erg lekkere muziek. 

14:30 The Tambles

Vier rotjochies met een passie voor rock-‘n-roll, zo omschrijven The Tambles zichzelf. Ze brengen een combi van jaren ’60 en garagerock dat loopt als een geoliede motor van een klassieke Chevrolet Camaro op volle toeren. Dat deze deelnemer aan de Popronde 2018 naderhand het meeste geboekt werd, zegt een hoop over de kwaliteit die de heren op het podium brengen.

15:45 Morning View plays Pearl Jam

Ongezouten aanstekelijk rock covers; voor Havenfestival een setlist met vooral Pearl Jam. De mannen van Morning View hebben maar één doel: het publiek laten wegdromen naar de grungehoogtijdagen van weleer.

17:00 The Dynamite Blues Band

Deze band pakte goud op de Dutch Blues Challange, de derde plaats tijdens de European Blues Challange en deed een gooi naar het podium van de International Blues Challenge in Memphis USA. Misschien heb je ze eerder gezien bij De Wereld Draait Door, maar zondag staat The Dynamite Blues Band gewoon op het Havenfestival en brengen een mix van Blues, R&B en rock-‘n-roll.

18:30 Komen Lopen

De drie broers van Komen Lopen geven ijzersterke akoestische optredens. Eén contrabas, één gitaar, één trommel en drie stemmen; meer hebben ze niet nodig voor akoestische covers.

Het Havenfestival is op zondag 19 mei van 14:00 tot 19:30 op het horecaplein in Sassenheim. Toegang is gratis en alle leeftijden zijn welkom tijdens het festival.   


Reacties