Lisette Hogewoning exposeert haar Kunst

Lisette Hogewoning exposeert haar Kunst Foto: Lisette Hogewoning

Van 12 februari t/m 30 april 2019 zullen de collages van Lisette Hogewoning uit Sassenheim te bewonderen zijn bij woonwinkel Baalbergen in Katwijk.

Carrière

Lisette won in 2017 de ‘Baalbergen aanmoedigingsprijs’ voor haar bijzondere werk en sindsdien neemt haar carrière een vlucht.

Ze maakt hele persoonlijke collageportretten, opgebouwd uit knipsels, foto’s en andere zaken, die met het onderwerp te maken hebben. Het doel is niet direct een portret met 100% gelijkenis, maar juist om de essentie van de persoon in het portret in beeld te brengen. De collages vertellen een verhaal. Elke keer als je ze bekijkt, zie je weer iets nieuws.

Expositieruimte in woonwinkel

Sinds 1971 organiseert Baalbergen exposities in haar pand aan de Ambachtsweg in Katwijk. Inmiddels hebben meer dan 250 kunstenaars bij Baalbergen Katwijk hun werk kunnen tentoonstellen.

Naast de expositie van Lisette zal er ook een Pakje Kunst automaat staan, waaruit u voor een klein prijsje een klein kunstwerkje van een kunstenaar uit de regio Leiden en Duin- & Bollenstreek kan trekken.

Woonwinkel Baalbergen is geopend van dinsdag t/m zaterdag (10:00-17:00).

Meer informatie: www.mixupart.nl


Reacties