Live Instasessie burgemeester Breuer met jongeren

Live Instasessie burgemeester Breuer met jongeren

Maandag 8 maart ging burgemeester Carla Breuer in gesprek met jongeren over de aankomende Tweede Kamerverkiezingen, via een Instagram Live sessie. Ze gaf jongeren de gelegenheid om haar vragen te stellen over de verkiezingen, ook ging zij met Nienke Schuitemaker van ProDemos in gesprek over waarom het zo belangrijk is dat jongeren gaan stemmen.

Gesprek

Het was een leuk en levendig gesprek tussen Nienke Schuitemaker, auteur van het boek ‘Waarom je niet zomaar moet stemmen waar je ouders op stemmen” en de burgemeester. Maar ook stelde jongeren vragen. Iemand vroeg de burgemeester welke politieke partij het meest voor jongeren doet. Ook werd er gevraagd op wie zij zelf ging stemmen.

Deelnemers konden via de comments aangeven of zij geïnteresseerd zijn in het boek. Onder hen is een boek verloot. De winnaar krijgt het boekje thuisgestuurd.

Ook via Insta in gesprek?

De burgemeester houdt regelmatig Instasessies met jongeren.

“Vind je het leuk om een keer met mij in gesprek te gaan over een bepaald onderwerp? Volg mij op Instagram via @carlabreuer en je ziet vanzelf wanneer ik live ben. Ik vind het geweldig leuk om op deze manier met jou en andere jongeren in gesprek te zijn” aldus Carla Breuer.


Reacties