Lokale VVD vrouwen kiesbaar voor de provincie

Lokale VVD vrouwen kiesbaar voor de provincie Foto: VVD Teylingen

Twee bekende gezichten uit de Teylinger politiek zijn benoemd tot kandidaten voor Waterschaps- en Provinciale Staten verkiezingen.

Eerder maakte de VVD Teylingen al bekend dat twee vrouwen van de VVD Teylingen voorgedragen zouden worden voor provinciale verkiezingen.

'Wij zijn trots op onze Teylingse kandidaten. Beide vrouwen hebben ruime ervaring opgedaan in de gemeenteraad. We hebben er alle vertrouwen in dat zij dat heel goed gaan doen.' – Bob Keeven, voorzitter VVD Teylingen

Tijdens de verkiezingen op 20 maart 2019 kan er provinciaal gestemd worden op Sabrina van der Lubbe en Ineke van Steensel.

Waterschapsverkiezingen

Ineke van Steensel is liberaal lijsttrekken voor de komende Waterschapsverkiezingen in het waterschap Rijnland. In Teylingen zat ze in de gemeenteraad Sassenheim en later Teylingen.

'Klimaatverandering maakt het werk van het waterschap wordt steeds belangrijker. De VVD kiest voor balans tussen lage waterschapslasten en waterschappen die klaar zijn voor de toekomst.' – Ineke van Steensel, VVD Teylingen

Provinciale Statenverkiezing

Sabrina van der Lubbe staat op plek 8 bij de Provinciale Statenverkiezingen in Zuid-Holland. De laatste 8 jaar zat Sabrina in de gemeenteraad Teylingen en deed onder andere de woordvoering voor het sociaaldomein.

'Na de gemeenteraad is dit voor mij een logische vervolgstap. De Provincie zet zich onder andere in voor mobiliteit, duurzaamheid en economie. Interessante thema's waar ik graag een bijdrage aan lever!' – Sabrina van der Lubbe, VVD Teylingen

 


Reacties