Luchtkussenfestival 2019

Luchtkussenfestival 2019 Foto: Maurice Hoogeveen

Op zondag 2 juni is weer het jaarlijkse Luchtkussenfestival in Voorhout. Het grootste Straat Luchtkussenfestival van Nederland wordt voor de veertiende keer opgezet in de Herenstraat.

Vanaf 13:00 uur staan er tientallen luchtkussen klaar voor groot en klein. Van hindernis- en survivalbanen tot waterpret en ouderwetse kasteel-springkussen. Voor de jongste is er een kidsplein.

Polsbandjes te koop vanaf 12:00 uur

Polsbandjes voor toegang tot de springkussen zijn voor €5, te koop bij de kassa’s aan de Herenstraat en bij het kidsplein. De bandjes zijn vanaf 12:00 uur te koop en op = op. Alleen kinderen hebben een polsbandje nodig, ouders en begeleiders kunnen gratis naar binnen. 

De opbrengst van het Luchtkussenfestival gaat dit jaar naar het opknappen van het clubhuis van de Voorhoutse IJsclub.  Vorig jaar waren dat St. Cecilia en kinderboerderij De Klaprooshof. 

Vrijwilligers gezocht

Het Luchtkussenfestival draait op vrijwilligers en voor zo’n groot evenement kan de organisatie nog wat extra handjes gebruiken. Je kunt een shift van 2,5 uur pakken (12:45 – 15:15 of 15:15 – 17:45) of de hele dag meedraaien. Wil jij helpen en ben je 16 jaar of ouder? Meld je aan via info@luchtkussenfestival.nl


Reacties