Lucky’s Bowling organiseert clinic voor senioren

Lucky’s Bowling organiseert clinic voor senioren Foto: Lucky's Bowling

Om 50-plussers te laten zien dat bowling een leuke én verslavende sport is, organiseert Lucky’s Bowling in Warmond op 13 november een bowling workshop met lunch.


- Lees verder onder deze advertentie -

Iedereen kan bowlen, hoe oud je ook bent en hoe oud je je voelt. Zelfs als je iets minder goed ter been bent, is bowlen vaak een sport die je nog wél kunt uitoefenen.

‘Bowlen is een sport die tot op hoge leeftijd beoefend kan worden. Kom langs om te kijken of het misschien ook jouw nieuwe hobby wordt.’ – Lucky’s bowling

De clinic wordt gegeven door voormalig bondscoach Jack Edelaar op dinsdag 13 november. De lunch begint om 12:00 uur met aansluitend om 13:00 uur de workshop.

EK, WK of gewoon recreatief

Wist je dat er zelfs een EK en WK is in bowlen voor senioren? De ambitieuze sporter kan dus nog een serieuze bowling carrière starten. Jack Edelaar, de workshopleider, speelt zelf ook in het Nederlandse team dat in 2019 meedoet aan het 50+ WK in Las Vegas.

Vooraf aanmelden

Inschrijven voor de clinic op 13 november kan via info@luckysbowling.nl of bel met 071-3058803 - vooraf aanmelden is verplicht. 

Heb je een lunchbon van De week van de senioren? Dan is de workshop gratis. Anders betaal je €10,- per persoon voor het totaalpakket: de lunch, gebruik van de baan en de bowling clinic van de voormalig bondscoach.

 


Reacties