Maak jij al kans op vier kaarten voor A-mee-zing 100 party?

Maak jij al kans op vier kaarten voor A-mee-zing 100 party?

Nog maar 1 dag en dan loten we de winnaar van de vier toegangskaarten voor het muziekspektakel A-mee-zing 100 party in De Tulp in Voorhout. 


- Lees verder onder deze advertentie -

Het feest is een combinatie van the Proms, Vrienden van Amstel live en De Toppers, maar je kan gewoon op de fiets want het is in Teylingen. Op het podium staan lokale (bekende) artiesten en een groot orkest doet de muzikale begeleiding.

Dat orkest is het jarige St. Cecilia, die de A-mee-zing 100 party organiseert ter ere van hun 100jarige jubileum. Het feest is op 6 juli vanaf 21:00 uur – deur open om 20:00 uur.

Actie loopt tot en met 28 juni  

Het enige wat je hoeft te doen is voor vrijdagmiddag 28 juni op Facebook laten weten dat je wilt winnen; maak dit bekend door onder het bericht de 3 vrienden of vriendinnen te taggen die jij mee wilt nemen naar de A-mee-zing 100 party.  
Alleen volgers van de InTeylingen Facebookpagina loten mee in de winactie. 

De winnaar ontvangt toegang tot de A-mee-zing 100 party voor vier personen. Hij of zij moet binnen 4 dagen contact met ons opnemen,  ander verloten we de tickets opnieuw onder de mensen die gereageerd hebben onder het eerste Facebookbericht.


Reacties