Marcel Wanders lanceert Special Edition van ‘Rijks, Masters of the Golden Age’ bij Boekhandel Wagner

 Marcel Wanders lanceert Special Edition van ‘Rijks, Masters of the Golden Age’ bij Boekhandel Wagner Foto: Boekhandel Wagner

Woensdagavond 25 september vindt bij Boekhandel Wagner de lancering plaats van het nieuwe boek 'Special Edition van Rijks, Masters of the Golden Age'. Iedereen is welkom hierbij aanwezig te zijn. 

In 2016 bedacht Marcel Wanders samen met het Rijkmuseum het boek 'Rijks, Masters of The Golden Age'. Met dit boek bracht Wanders een eerbetoon aan de 17e-eeuwse Nederlandse meesterwerken uit de Eregalerij van het Rijksmuseum. In de 450 pagina dikke uitgave zijn de 64 schilderijen zeer gedetailleerd in close up afgebeeld, zoals Rembrandts Nachtwacht en Vermeers Melkmeisje op ware grootte, wat de lezer een schat aan details, vakmanschap en informatie biedt. Zo is elk schilderij van zeer dichtbij te ervaren, alsof je er in het Rijks met je neus bovenop staat.

Het blijf bijzonder om de 17e-eeuwse meersterwerken op ware grootte te ervaren - Marcel Wanders

Special Edition 'Rijks, Masters of The Golden Age'  

De nu uitgebrachte 'Special Edition' is een cassette, bestaande uit twee Engelstalige boeken, soft-cover, gebonden in Bodani-stijl. De schilderijen zijn op ware grootte afgebeeld. Het boek kan vanaf donderdag 26 september besteld worden via Boekhandel Wagner. 

 Aanmelden om aanwezig te zijn bij deze unieke lancering kan door te mailen naar info@boekhandelwagner.nl

 


Reacties