MareGroep en SPW gaan samen verder

MareGroep en SPW gaan samen verder Foto: Pixabay

Servicepunt Werk en MareGroep richten zich allebei op het samenbrengen van werk en mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. De bedrijven integreren en gaan waarschijnlijk vanaf 2021 verder als één organisatie.

Landelijke en lokale ontwikkelingen maken het steeds complexer om de doelgroep met afstand tot de arbeidsmarkt goed te kunnen helpen. MareGroep en SPW zijn nu beide verantwoordelijk voor een deel van het proces.

Uit onderzoek blijkt dat het proces beter, efficiënter ingericht kan worden als de bedrijven samengevoegd worden. Ook voor werkgevers en werknemers is het makkelijker: meer duidelijkheid en herkenbaarheid, minder onnodige administratie en minder contactpersonen.

Dit doen we voor de klanten en werkgevers met als doel om een echt verbindingscentrum te worden in de regio.’ – Rinco Knoop, directeur Gemeenschappelijke Regeling Werkbedrijven Kust, - Duin- en Bollenstreek

Hoe de organisatie er precies uit komt te zien, wordt vanaf nu uitgewerkt. Het streven is om begin 2021 operationeel te zijn als nieuw bedrijf.

 


Reacties