MareGroep start werkzaamheden weer op

MareGroep start werkzaamheden weer op Foto: Pixabay

Werknemers die via MareGroep in de productie of groenvoorziening werken, mogen weer aan het werk. Het oppakken van hun werkzaamheden is van groot belang voor zowel de medewerkers als de opdrachtgevers.

Door de corona-uitbraak heeft MareGroep haar werkzaamheden grotendeels stilgelegd om gezondheid van de medewerkers te kunnen waarborgen en virusverspreiding tegen te gaan. Inmiddels is 'de werkvloer ingericht' op de 1,5 meter-samenleving en kunnen gezonde werknemers gefaseerd weer aan het werk in onder andere de productie en de groenvoorziening. 

Het was goed om iedereen weer te begroeten, weliswaar op anderhalvemeter afstand, maar hartelijk en persoonlijk. De herstart betekent veel voor ons en alle collega’s die hun werk weer kunnen uitvoeren. In deze fase monitoren wij nauwlettend de veiligheid van onze medewerkers.’ - Rinco Knoop, directeur MareGroep

Cruciale werkzaamheden zoals opruimen van zwerfvuil, postbezorging en schoonmaak zijn nooi gestopt; deze werden uitgevoerd volgens de richtlijnen van het RIVM. 

 

 


Reacties