Meester Rob met pensioen

Meester Rob met pensioen Foto: redactie

De Andreasschool in Voorhout nam deze week afscheid van meester Rob die met pensioen gaat. De meester dacht via videobellen zijn leerlingen gedag te zeggen, toen hij op zijn laatste werkdag ineens thuis verrast werd.

Het schooljaar is door het coronavirus raar gelopen en meester Rob heeft al die tijd online lesgegeven aan zijn leerlingen - onbewust was de laatste lesdag van de meester afgelopen maart. Meester Rob dacht dat hij via videobellen afscheid nam van de kinderen en had zich dit toch wel iets anders voorgesteld vooraf.

Verrassing!

Zijn groep wilde zijn afscheid echter niet zomaar voorbij laten gaan en besloot hem te verrassen. In het geheim maakte ze een afscheidsboek om, op afstand, te overhandigen op zijn laatste werkdag. De kinderen fietsen naar zijn huis, waar ze op afstand parkeerden zodat de meester niks door had. Zijn vrouw zat ook in het compleet en toen de meester naar buiten kwam, stonden de kinderen allemaal voor zijn huis. 

De meester was verrast en werd flink in het zonnetje gezet. Na nog even wat gegeten en gedronken te hebben, keerde de groep weer huiswaarts. De meester kan nu echt van zijn pensioen genieten!

 

Gekoppeld aan dit bericht


Reacties