Mooie Biermarktopbrengst voor stichting Alas

Mooie Biermarktopbrengst voor stichting Alas Foto: InTeylingen

Je glas voor Alas, met die slogan zette de Biermarkt 2019 zich in voor het goede doel van dit jaar: stichting Alas; een gezinshuis in Voorhout.

Tijdens de Biermarkt werd er op verschillende manieren aandacht besteed aan het goede doel. Bezoekers konden hun glas (en het statiegeld dat hierop zit) doneren voor het goede doel, het geld van de toiletten ging naar Alas en bij de kraam van de stichting kon je een donatie doen.

€3.500,- opgehaald

Alles bij elkaar werd er tijdens de Biermarkt 2019 maar liefst €3.500,- opgehaald voor stichting Alas.  

Tijdens het vrijwilligersdiner na afloop van de Biermarkt, overhandigende Erwin Rotteveel van Café de 2 Wezen en Jelle de Ridder van Eetcafé de Voog de cheque aan Janneke van Beelen van gezinshuis Alas.

‘Wat ontzettend mooi dat er zo’n prachtig bedrag is opgehaald, we kunnen dit ontzettend goed gebruiken in ons Gezinshuis! En wat hartverwarmend om te zien dat zoveel vrijwilligers al zoveel jaar én met zoveel plezier de Biermarkt met elkaar organiseren. We zijn heel dankbaar voor deze mooie opbrengst. Heel hartelijk dank allemaal’ – Janneke van Beelen, gezinshuis Alas

Gezinshuis Alas

De organisatie van de Biermarkt koos dit jaar wederom voor een goed doel dichtbij huis. Stichting Alas is een gezinshuis in Voorhout waar jonge, kwetsbare moeders met hun kind vanaf 2021 worden opgevangen en begeleiding op maat krijgen.
De opbrengst van de Biermarkt gaat naar de inrichting en materialen voor de gezamenlijke woonkeuken.

 


Reacties