Musical Parade tijdens Dag van de Ouderen in Teylingen

Musical Parade tijdens Dag van de Ouderen in Teylingen Foto: InTeylingen

Op vrijdagmiddag 27 september a.s. wordt de “Dag van de Ouderen 2019” georganiseerd bij Hotel van der Valk in Sassenheim. Senioren woonachtig in Warmond, Voorhout en Sassenheim zijn van harte welkom. 

Ga jij ook een onvergetelijke middag beleven?

Seniorenvereniging Teylingen organiseert deze middag in samenwerking met Welzijn Teylingen. Vanaf 13.00 uur is de ontvangst met koffie/thee en iets lekkers, waarna de Musical Parade start. Met songs uit klassieke musicals als: Mary Poppins, Oliver en The Sound of Music en meer actuele producties zoals Meisje en het beest, Mamma Mia!  Rond 17.00 uur is het einde deze heerlijke middag. 

Opstapplaatsen

Voor vervoer van en naar Hotel van der Valk zijn bussen geregeld.

  • om 12.00 uur op het kerkplein in Voorhout
  • om 12.00 uur in Warmond bij het Trefpun
  • om 12.15 uur in Sassenheim bij de bushalte aan de Teijlingerlaan (vlakbij verzorgingshuis Sassembourg), daarna ’t Onderdak en de Bernardus.

Aanmelden vóór 20 september 2019

De kosten voor deze dag bedragen € 10,00 (incl. koffie, consumpties en vervoer). Bij binnenkomst worden 3 consumptiebonnen uitgereikt. De zaal bevindt zich op de 1ste etage en is goed te bereiken vanuit de hal op de begane grond met een ruime lift. Aanmelden is verplicht met gelijktijdige betaling en kan bij:

  • Voorhout: bij Hans Boere, Julianalaan 27 of Wim van Kampen, Boekhorstlaan 146
  • Warmond: bij Corri van Wetten , Kloosterwei 204
  • Sassenheim: bij Netty Havenaar, Kagerdreef 186

Reacties