Musicalgroep Up2Stage komt met unieke productie

Musicalgroep Up2Stage komt met unieke productie Foto: Up2Stage

Enigami, een land vol fantasie is speciaal geschreven voor het 10 jarig lustrum.

Op 25 en 26 november staat Up2Stage op de planken met een wel heel bijzondere musical. Het script is geschreven voor Nienke Burgmeijer, de muziek gecomponeerd door Rhody Matthijs en Tineke Blok schreef de liedteksten.

Up2Stage streeft naar professioneel niveau

Voor het jubileum zijn kosten nog moeite gespaard om een unieke productie op de planken te zetten. Eerder dit jaar hield Up2Stage een crowdfundingsactie om €5000,- bij elkaar te krijgen om Enigami te financieren. Het moet de beste voorstelling worden in de tienjarige historie van Up2Stage.

‘We leggen de lat ieder jaar een stukje hoger. We zijn een amateurgroep, maar we streven naar een professioneel niveau.’  - Up2Stage

Enigami, een land vol fantasie

De musical vertelt over een gezin in oorlogstijd. Vader zit in het leger, moeder en vier kinderen trekken naar het platteland om veilig te zijn voor bombardementen van de vijand. Ze wonen tijdelijk bij een professor. In zijn huis vinden de kinderen een bijzondere spiegel, die toegang blijkt te geven tot een andere wereld waar een boze koningin heerst. Daar beleven ze allerlei avonturen.

Kaarten kosten €10 en zijn te verkrijgen bij boekhandel Wagner in Sassenheim en online op de website. Kijk voor meer informatie op www.up2stage.nl en facebook.com/Up2Stage.


Reacties