Nathalie van der Meer geeft lezing over Burn Out

Nathalie van der Meer geeft lezing over Burn Out Foto: Nathalie van der Meer

Donderdag 21 februari komt Nathalie van der Meer om 20.00 uur een lezing geven over haar boek 'Hatseflats', een enorme steun voor, in en na een burnout bij boekhandel Wagner

Aanreiken van tools

Nathalie van der Meer is psychologe, orthopedagoge en mindfulness trainer. In haar praktijk begeleidt ze cliënten die zijn vastgelopen in hun jachtige bestaan om te komen tot levensveranderende inzichten in de oorzaken van hun gedrag en hun hardnekkige gewoonten. Daarbij reikt ze hen vooral ook tools aan om minder te piekeren, meer in het hier en nu te leven en meer te kunnen genieten van het moment. In dit veranderingsproces, dat de auteur na een aantal burn-outs zelf ook doormaakte, gaat het uiteindelijk om het bereiken van meer authenticiteit, stressbestendigheid, zelfacceptatie en –liefde en rust.

Persoonlijke zoektocht 

HATSeflats gaat over een persoonlijke zoektocht en laat Kwartjes vallen. Inzichten waar ook jij direct iets mee kunt. Tijdens haar lezing zal Nathalie je meenemen in haar verhaal en het je zelf laten ervaren. Loop je zelf ergens tegenaan of in vast? Ben je vooral bezig met het zorgen voor anderen, met jagen, jongleren of Netflix-bingen? Voel je je opgebrand, uitgeblust en wil je het liefst onder je dekbed kruipen met een fles wijn en een zak M&M's? Is een boek lezen op dit moment überháupt teveel gevraagd? Kom dan 21 februari luisteren, kijken en ervaren. Er gaan ab-so-luut Kwartjes vallen! Ook bij jou! 

Nathalie van der Meer geeft op 21 februari om 20.00 uur een lezing. Eenieder is vanaf 19.30 uur van harte welkom. Aanmelden (noodzakelijk) kan via de Wagner Boeken-app, via www.wagneronline.nl, of in de winkel.


Reacties