Nationaal Jaar Vrijwillige Inzet: het moment om over een vrijwillige klus na te denken

Nationaal Jaar Vrijwillige Inzet: het moment om over een vrijwillige klus na te denken

In de Week van het Vragen (18 tot 24 januari) gaat Welzijn Teylingen in gesprek over de waarde van vrijwillige inzet, voor anderen én voor jezelf. Daarom organiseren zij op donderdag 21 januari van 18.30 – 19.30 de eerste online editie van het spreekuur vrijwillige inzet.

Wil je graag je steentje bijdragen, maar weet je niet precies waar jouw zoektocht naar een leuke vrijwilligersbaan kan beginnen? Kom tijdens het online spreekuur in gesprek met vrijwillige adviseurs. Samen onderzoeken we welke ervaring of talenten je hebt, wat je graag wilt doen en welke verenigingen of stichtingen je misschien iets te bieden hebben. Ook voor andere vragen over vrijwillige inzet kun je inschakelen tijdens het online spreekuur. Het is ten slotte de Week van het Vragen!

Als je niet tijdens het spreekuur kunt inschakelen, kun je ook een kijkje nemen in de online vrijwilligersvacaturebank. Daarin staan allerlei leuke vacatures van de bijna 200 organisaties die in Teylingen actief zijn. Zie alle vacatures op: www.vacaturebankwelzijnteylingen.nl. Of bel eens met Maria Zwart van Welzijn Teylingen.

Aanmelden voor het online spreekuur op donderdag 21 januari kan tot en met dinsdag 19 januari. Stuur een mailtje naar m.zwart@welzijnteylingen.nl met je deelnameverzoek, of kijk op onze website www.welzijnteylingen.nl. Voorafgaand aan het online spreekuur krijg je via de mail een link voor MsTeams (met uitleg hoe deel te nemen).


Reacties