Nicci French doopt eigen tulp

Nicci French doopt eigen tulp Foto: Edwin van der Wijngaard

De meet & greet met Nicci French, afgelopen zondag 7 juli, trok meer dan honderd fans naar Sassenheim. In het bijzijn van het publiek doopte het schrijversduo hun eigen tulp, georganiseerd door boekhandel Wagner.


- Lees verder onder deze advertentie -

Het schrijvende echtpaar achter Nicci French, Nicci Gerrard en Sean French, nam de tijd voor de bezoekers die voor hen in de rij hadden gestaan; een persoonlijk woordje, een handtekening of fotomoment. 

De Nicci French tulp

Na de ietwat uitgelopen signeersessie stond de twee schrijvers een verrassing te wachten: de onthulling van hun eigen tulp. Een idee opgezet en uitgewerkt door Willemien Wagner, in samenwerking met bollenexporteur Unex Inc uit Voorhout.

Op de cover van het nieuwe Nicci French boek Huis vol leugens, staat twee rode tulpen afgebeeld.

Het leek mij geweldig om een tulp naar een auteur te mogen vernoemen. Uniek in Nederland, vanuit de boekhandel uit de Bollenstreek. Daar ben ik achteraan gegaan en het is gelukt!’ – Willemien Wagner, eigenaresse Boekhandel Wagner

Nicci en Sean waren verrast en ontroerd door hun eigen tulp. Het echtpaar kreeg al een mand bollen mee naar huis, de rest van de wereld moet nog twee jaar wachten tot de tulp op de markt komt.

 


Reacties