Nieuw in de regio: Fonds Perspectief

Nieuw in de regio: Fonds Perspectief Foto: Fonds Perspectief

Fonds Perspectief is nieuwe in de Duin- en Bollenstreek. Het fonds biedt financiële steun aan projecten die zelfredzaamheid binnen educatie en vorming van mensen bevorderen.  

Het fonds staat achter stichtingen en organisaties die zich richten op achtergestelde of met achterstelling bedreigde groepen in de regio.

Gezocht: vernieuwende initiatieven

Fonds Perspectief staat zeer open voor vernieuwde initiatieven die zich inzetten voor groei, zelfredzaamheid en uiteindelijk een beter toekomstperspectief – of dit nu voor kinderen, pubers of ouderen is.

Er lopen bijvoorbeeld al samenwerkingen met de regionale bibliotheek, Stichting Syrische vrouwen en Koffie & Geldzaken.   

Subsidie aanvragen bij Fonds Perspectief

Werkt jouw stichting of organisatie aan dezelfde doelstelling als Fonds Perspectief? Vraag dan via de website subsidie aan. Voordat je de aanvraag invult kan je een quick check doen die je vertelt of jouw project grote of kleine kans van slagen heeft om subsidie te ontvangen.

Het vermogen van Fonds Perspectief komt uit eigen middelen. Dit fonds komt uit Stichting tot Steun die eigenaar was van een schoolgebouw in Lisse. Dit pand is verkocht, deze opbrengst vormt nu het vermogen van het huidige Fonds Perspectief.


Reacties