Nieuw: Singlescafé 60+

Nieuw: Singlescafé 60+ Foto: Pixabay

Na verschillende succesvolle 60+ speeddates, komt Welzijn Teylingen (en Noordwijk) met iets nieuws: Singlescafé 60+. De eerste editie op is 27 september.

Het Singlescafé is een avondbijeenkomst waar de deelnemers rustig met elkaar in gesprek kunnen gaan en desgewenst een dansje kunnen wagen op de dansvloer. Voor hapjes, drankjes en een lekker muziekje wordt gezorgd. 

Daten zonder tijdslimiet

Er zit geen tijdslimiet meer aan de gesprekken zoals bij het speeddaten en je kunt zelf gesprekken initiëren met die ene leuke man of vrouw. Vind je dat een beetje spannend? Dan kunnen de organisatoren helpen het ijs te breken.

Singlescafé 60+ op 27 september

De eerste editie van het Singlecafé is voor iedere alleenstaande vanaf 60 jaar uit Teylingen, Noordwijk en Noordwijkerhout. Deelname bedraagt €12,50, aanmelden kan via aanmelden@welzijnnoordwijk.nl  of bel met Nikki van der Ven van Welzijn Noordwijk 06-40567077. Aanmelden kan tot 15 september.

Het Singlescafé is op 27 september vanaf 19:30 op een locatie in Noordwijk. Deelnemers die de betaling hebben voltooid krijgen de exacte locatie te horen.


Reacties