Nieuw: take away van Grand-cafe De Oude School

Nieuw: take away van Grand-cafe De Oude School Foto: Grand-café De Oude School

Dinsdag 5 mei zijn deelnemers van de Zonnebloem - afdeling Warmond door het team van Grand-café De Oude School verrast met een speciaal 'zonnebloem-diner’. Het was een groot succes en de ouderen waren heel blij met deze maaltijd. Dit smaakte naar meer.....

Het etentje van de Zonnebloem stond een paar dagen na de (corona)sluiting van de horeca gepland. Ondanks dat de restaurants het zwaar hebben, Grand-café De Oude school ook, wilde Robert en Els dit graag met hun team doen voor de Zonnebloemleden.  Vooral ook omdat de ouderen in deze tijd niet vergeten mogen worden. Het toetje werd gesponsord door de lokale supermarkt. 

'Wat was het weer heerlijk om even in de keuken te mogen staan en wat was het mooi om iets te kunnen doen, want juist nu moeten we lief zijn voor elkaar.' - Robert van Grieken, eigenaar Grand-café De Oude School

Vetrouwde maaltijden voor thuis

Dat smaakt naar meer is misschien de gedachte geweest van de chefkok, want vanaf vrijdag 15 mei start de Oude School met een Take away menukaart. Klik hier voor een greep uit de vertrouwde maaltijden van kaart, maar dan om thuis lekker op te eten. 

Liever weer gezellig uit eten?

Els en Robert zijn er klaar voor om weer open te gaan. klik hier en reserveer alvast voor na 1 juni of bestel de cadeaubon.


Reacties