Nieuw uniform voor Jeugdband Adest Musica

Nieuw uniform voor Jeugdband Adest Musica Foto: Adest Musica

De jeugd van Adest Musica presenteerde tijdens het Zomeravondconcert hun nieuwe uniformen. Een echte designeroutfit, gemaakt naar de wensen en voorkeuren van de vereniging.  

Het oude uniform was inmiddels 20 jaar oud en aan vervanging toe. Dankzij verschillende donaties heeft de jeugd nu een nieuw uniform waar de vereniging naar eigen zeggen erg trots op is.

‘…De aanschaf van een nieuw uniform is een flinke investering voor de vereniging. Mede dankzij deze gulle giften is het mogelijk gemaakt om de muzikanten van de Jeugdband te presenteren in een nieuw uniform. Een fantastisch en mooi moment voor de club!’ – Arthur Volten, voorzitter Jeugdafdeling Adest Musica

Aansluitend bij de Drum- en Showband

Het uniform is niet uit een rek gekozen, maar ontworpen door een team van Saynomore exclusive design. De jeugd heeft nu dus een echte designeroutfit, die past bij de grote Drum- en Showband van Adest. 

We bemerkten dat een belangrijke wens vanuit de vereniging was dat het nieuwe uniform van de Jeugdband een naadloze aansluiting moest hebben op het huidige uniform van de Drum- en Showband.’ – Ilona van den Abeele, Saynomore exclusive designs


Reacties