Nieuw: Voorhoutse Koffiebar van Voorhoutse Friet

  • Foto: InTeylingen
  • Foto: InTeylingen
  • Foto: InTeylingen
  • Foto: InTeylingen
  • Foto: InTeylingen

De visie van Voorhouts Friet eigenaar Richard Schot is een cafetaria 2.0 neerzetten. En bij ambachtelijke snacks, hoort goede koffie. Daarom bouwt hij Voorhoutse Friet uit met een nieuwe koffiehoek.


- Lees verder onder deze advertentie -

Richard begon drie jaar geleden met zijn zaak om echt iets moois neer te zetten. De eerste uitdagingen zaten in de verbouwen en het neerzetten van Voorhoutse Friet, nu heeft hij de ruimte om dit verder uit te bouwen.

Mijn visie drie jaar terug en nu is nog steeds hetzelfde: zorgen dat je vernieuwend bezig bent. De beste kwaliteit en leuke dingen erbij doen zodat klanten verrast worden en waarderen wat je doet.’ – Richard Schot, eigenaar Voorhoutse Friet 

Gewoon goede producten

De koffie wordt gezet van goede bonen, met een luxe koffiemachine. Desgewenst een gebakje erbij van de patissier - al laat Richard al doorschemeren dat hij voor de toekomst de ambitie heeft om dat ook binnenshuis te maken.

Ik wil meer dan ‘gewoon een cafetaria’ neerzetten. Ik heb een cafetaria 2.0, zoals het in deze tijd ook hoort te zijn.’ – Richard

To go of gezellig zitten

Koffiebestellingen kunnen worden meegenomen, waarmee Voorhoutse Koffiebar ook de treinreiziger van het naburige station bedient, of genuttigd worden in de zaak. Een kopje koffie na het eten of als koffiemoment tussendoor. 

Volgens Richard is er niet veel sprake van directe concurrentie. De cafetaria zit aan het Jacoba van Beierenhof en daar zitten niet zoveel koffiezaken. 

Bovendien heb ik een mooie combinatie van goede koffie, gebak van de patissier en vers boeren ijs. Dat is net weer even anders dan wat andere zaken hebben.’ – Richard

Nu het binnen verbouwd is, was het tijd om het meubilair binnen aan te pakken. Want als iets duidelijk is, is dat de eigenaar van Voorhoutse Friet niet zelf even rustig een koffie gaat zitten drinken. Die neemt hij to-go, zodat hij ondertussen zijn zaak verder kan ontwikkelen.

Gekoppeld aan dit bericht


Reacties