Nieuwe bar voor De Voogd

Nieuwe bar voor De Voogd Foto: Eetcafé de Voogd

Na een flinke verbouwing van de barruimte bij De Voogd in Sassenheim, is het eetcafé nu helemaal klaar voor het terrasseizoen. De nieuwe bar biedt meer werkruimte én meer plek voor bieren van de tap.

Als je de tap vervangt, kan je beter de bar vernieuwen. Maar dan moet de achterwand er ook bij passen… Wat begon met het idee voor een nieuwe tap, groeide al snel uit tot een flinke verbouwing.

En het resultaat mag er zijn: een frisse barruimte met nieuwe achterwand, ruimer werkblad, de tussenschotten zijn weg en er is nu een grote tap voor mee speciaalbieren. 

Er is veel vraag naar bier van het vat, daar wilden we het aanbod op aanpassen. En ja, dan kan je net zo goed alles aanpakken.’ – Jelle de Ridder, eetcafé De Voogd

Van 2 naar 7 tapbier

Toen De Voogd begon stonden er twee taps op de bar. Afgelopen jaren waren dat er 5, nu kunnen er 7 verschillende bieren op tap. Er is altijd pils en ook het huisbier Curator kan altijd getapt worden. De andere taps wisselen per seizoen.

Nu de zomer eraan komt krijgen we weer meer witbier en er is ‘zomers ook een grotere vraag naar bieren met een lager alcoholpercentage.’ – Jelle


Reacties