Nieuwe computercursussen bij de bibliotheek

Nieuwe computercursussen bij de bibliotheek

Bij de bibliotheken in Warmond en Voorhout starten in september weer nieuwe computercursussen. Voor beide kan je je vanaf nu inschrijven.


- Lees verder onder deze advertentie -

Of je nu wilt leren om je computer beter te beveiligen of hoe je dingen sneller kunt opzoeken op het internet; na de zomervakantie zijn er verschillende cursussen en workshops in de bibliotheken.

Cursus Klik & Tik – Voorhout

Op dinsdag 10 september start de beginnerscursus Internet Klik & Tik bij de Bibliotheek Voorhout; voor iedereen die meer met internet wil doen, maar nog niet weet hoe dat werkt. Deelnemers leren onder andere informatie zoeken en vinden met Google, websites via de adresbalk herkennen, een reis plannen met het OV en informatie zoeken over een hobby.

Iedere les is van 14:15 tot 16:15 uur in Bibliotheek Voorhout. De cursusdagen zijn op:

10 september
17 september
24 september
1 oktober
8 oktober 

De cursus kost €15,-  (€20,- voor niet-leden). Inschrijven kan aan de balie van een bibliotheek in de Bollenstreek of via de website.

Windows 10 workshop – Warmond

In samenwerking met Seniorweb zijn er in september meerdere workshops om Windows 10, het besturingssysteem van Microsoft, beter onder de knie te krijgen. Iedere workshop is van 14:00 tot 16:00 uur in Bibliotheek Warmond.    

9 september: Basis van Windows 10
16 september: Bestandsbeheer
23 september: Edge
30 september: Veiligheid en onderhoud 

De workshop kost €7,50 per stuk (€10,- voor niet-leden). Inschrijven kan aan de balie van een bibliotheek in de Bollenstreek of via de website. Deelnemers kunnen gebruikmaken van de laptops in de bibliotheek.

Digitale inloopspreekuur

Heb je een andere digitale vraag? Kom dan naar het gratis digitale inloopspreekuur.

Vanaf 3 september iedere dinsdag van 10:00 tot 12:00 in Bibliotheek Voorhout.
Vanaf 4 september iedere woensdag van 13:00 tot 15:00 in Bibliotheek Warmond.

 


Reacties