Nieuwe eigenaren voor Cheers!

Nieuwe eigenaren voor Cheers! Foto: InTeylingen

Sinds december 2012 was Cheers! in Voorhout in handen van Kevin Pelt en Tony Niessen. Na 6,5 gaat het restaurant verder onder leiding van Kevin en Robin Bierman.

Robin werkt al 1,5 jaar als bedrijfsleider in het bedrijf en neemt nu het stokje over van Tony. Kevin en Robin zetten Cheers! samen door en brengen wat veranderingen en verbeteringen aan in het huidige concept.

Toekomst van Cheers!

Cheers! staat bekend als restaurant en evenementenlocatie voor eigen feesten en evenementen van lokale verenigingen en andere partijen. Dat blijven ze doen, maar de nieuwe eigenaren willen ook meer eigen evenementen organiseren in Cheers!.

Cheers! draait beter dan ooit tevoren en het zou daarom zonde zijn als we deze koers zouden wijzigen. Uiteraard zullen er kleine wijzigingen plaatsvinden, maar die zullen voornamelijk achter de schermen zijn.’ – Kevin Pelt, eigenaar Cheers!

Daarnaast willen Kevin en Robin de kwaliteit nog verder opschroeven van zowel het restaurant als de twee zalen.

We willen dat alles klopt. Op tafel, aan de bar, in de feestzaal, overal.’ – Robin Bierman, eigenaar Cheers!

Tony blijft samenwerken met Cheers!

Tony heeft zijn aandeel van het restaurant overgedaan naar Robin, maar verdwijnt niet helemaal van het toneel.
Hij heeft de laatste jaren zijn eigen entertainmentbureau Tojo Entertainment opgezet. Hiervoor werk hij samen met en voor grote en kleine artiesten en evenementen. Voor het entertainment dat Cheers! de komende jaren neerzet, wordt dan ook dankbaar gebruik gemaakt van Tojo Entertainment.
Zo blijft Tony nog steeds betrokken bij Cheers! en kunnen ze de goede samenwerking doorzetten.

 


Reacties