Nieuwe exposities in Het Oude Raadhuis van Warmond

Nieuwe exposities in Het Oude Raadhuis van Warmond Foto: Edith Madou

Edith Madou en Winnifred Bastian exposeren woensdag 25 september t/m zondag 27 oktober in Het Oude Raadhuis van Warmond. De opening van hun tentoonstelling is op zondag  29 september om 16 uur.

Edith Madou

(1964) volgde haar opleiding aan de Academie voor Beeldende Kunsten, Maastricht en de Vakschool Schoonhoven en werkt als zelfstandig kunstenaar in Deventer. Zij exposeert met keramiek in binnen en buitenland en werkt in opdracht. Edith's beelden zijn luchtig met een vleugje nostalgie, waarbij ze met veel gevoel voor detail herkenbare voorwerpen nabootst en vaak vissen toevoegt  om de alledaagse situaties absurd te maken. 

Winnifred Bastian

volgde haar opleiding aan de Vrije Akademie voor Beeldende Kunsten te Den Haag en woont en werkt in Voorburg. Ze is al vele jaren actief als bestuurslid van de Nederlandse Vereniging van Zeeschilders. Winnifred exposeert met schilderijen. Voor de serie ‘Zinkend Geloof’ werd zij geïnspireerd door de opwarming van de aarde en de stijgende zeespiegel, de serie staat symbool voor de afname van het christelijk geloof in de westerse wereld.

Taxatiedag 28 september

Tijdens de expositie vindt de Taxatiedag voor kunst en curiosa plaats op zaterdag 28 september van 10 tot 16u.

De verkoopexpositie is te bezichtigen van 25 september  t/m 28 oktober in Het Oude Raadhuis van Warmond. Openingstijden wo t/m vrij 15.00 - 17.00, za 11.00 - 17.00, zo 13.00 - 17.00


Reacties