Nieuwe exposities in Het Oude Raadhuis

Nieuwe exposities in Het Oude Raadhuis Foto: Berna Verheijden

Vanaf half oktober exposeren Joris Huyser en Berna Verheijden in Het Oude Raadhuis van Warmond met hun foto’s en steenwerken.

De officiële opening is op zondag 21 oktober om 15:00 uur. De exposities zijn van 17 oktober tot en met zondag 11 november te bekijken.

De Verrassende Staten

Joris Huyser zwerft met zijn camera al sinds begin jaren negentig door grote steden. De foto-expositie "De Verrassende Staten" toont twee kanten van de verenigde staten en verbeeldt het contrast tussen de krioelende levendigheid in de steden en de stilte verlatenheid van het nationale parken.

Het contrast tussen stad en nationaal park kan bijna niet groter zijn, maar het komt uiteindelijk samen in de symbiose van lijnen, schaduwen en contrasten die in elke foto schuilgaat. Tevens toont hij landschapsfoto’s die hij recentelijk heeft  genomen voor het Natuureducatiecentrum Warmond

Architectonische objecten van steensoorten

Berna Verheijden woont en werkt in Sassenheim, zij behaalde zij haar diploma van de opleiding “Kreatieve Handvaardigheid” te Amsterdam in 1995 . Zij vindt het fijn om met verschillende technieken en materialen haar eigen beelden te creëren en exposeert nu met architectonische objecten gemaakt in verschillende steensoorten. Zij haalt inspiratie uit gewone dagelijkse beelden die zij tegen komt. 

Openingstijden

De galerie in Warmond is open van woensdag t/m vrijdag van 15:00 tot 17:00, zaterdag van 11:00 tot 17:00 en op zondag van 13:00 tot 17:00 uur.

 


Reacties