Nieuwe hoofdtrainer VV Foreholte

Nieuwe hoofdtrainer VV Foreholte Foto: Petra Dofferhoff

Per augustus is Frank Bloemheuvel voor minimaal één seizoen de nieuwe hoofdtrainer bij VV Foreholte: ‘Ik vind het leuk weer een Bollenstreekclub te trainen’.

De trainer haalde wisselende successen in de eerste klasse bij zijn laatste club sv ARC uit Alphen. Frank is geen onbekende in Teylingen, hij stond eerder als hoofdtrainer op het veld bij Ter Leede uit Sassenheim.
Maar het kan ook dat je Frank kent van het Rijnlands Lyceum Sassenheim, waar hij werkt als docent (bedrijfs)economie. 

 ‘Van verschillende kanten was er interesse maar Foreholte was het meest concreet en handelde snel. Foreholte heeft zich bij mij gepresenteerd als een warme club met reële ambities die daadkrachtig geleid wordt. In een aantal gesprekken hebben de Technische Commissie en Ton Arroyo uitgelegd wat zij zochten in de nieuwe trainer. Dit bleek goed aan te sluiten bij mijn ideeën over voetbal en manier van werken. Ik zie er dan ook naar uit om vanaf komende zomer bij Foreholte aan de slag te gaan. Daarnaast vind ik het leuk weer een Bollenstreekclub te trainen.’ – Frank Bloemheuvel

Meer samenwerkingen voor komend seizoen bij Foreholte

Frank tekent een contract dat ingaat op 1 augustus van dit jaar, met een looptijd van één seizoen. Daarnaast zijn ook de samenwerkingen verlengd met Jan de Koning, trainer van JO19-1 en Coen Stuurman, trainer van Foreholte 2.


Reacties