Nieuwe optiekformule opent haar deuren in Voorhout

Nieuwe optiekformule opent haar deuren in Voorhout

Clair optiek gaat verhuizen en verandert niet alleen van adres, maar ook van naam.   

De brilstore by clairoptiek staat voor een complete beleving, méér oogzorg in combinatie met een collectie brilmonturen in elke prijsklasse, dit is een nieuwe optiekformule in de Bollenstreek.  

Gratis ooggezondheidsonderzoek

Uw ogen zijn een kostbaar bezit. Daarom doen onze optometristen uitgebreid onderzoek naar eventuele oogafwijkingen en meten de sterkte-afwijking van uw ogen. Bij een controle kan het verlies van uw gezichtsvermogen op tijd worden ontdekt wat meer kans geeft op eventuele behandeling. Jaarlijks ontvangt u van ons een oproep voor deze controle. 

Grootste brillencollectie

Bij de Brilstore kunt u kiezen uit een uitgebreide collectie brilmonturen van diverse merken in elke prijsklasse. Van basic tot design. Ook de jongste brildragers hebben bij ons meer dan genoeg keuze.

Liever lenzen?

U kunt ook voor al uw contactlensoplossingen bij ons terecht. We zien u graag.

Glasadvies

Een passend montuur is één, maar vooral de keuze van uw glazen is belangrijk. Veel factoren, zoals uw brilsterkte en dagelijkse bezigheden, zijn hierbij bepalend. Onze opticiens adviseren u graag.

Basis

Wij bieden een basiscollectie met een vaste prijs, montuur inclusief enkelvoudige ontspiegelde glazen voor € 149,-*. Een montuur uit de basiscollectie met multifocale glazen geeft een toeslag van € 175,- op de basisprijs (€ 149,-).

Feestelijke opening 4 februari

Tijdens de feestelijke openingsmaand ontvangt u als klant een attentie. Kunt u niet wachten? Maak dan nu al een afspraak via 0252-221339

Openingstijden:

  • Dinsdag tot vrijdag 10.00 uur tot 18.00 uur.
  • Zaterdag 10.00 uur tot 17.00 uur.
  • Maandag gesloten. Geen koopavond.

U kunt gratis voor de deur parkeren. 

 

 


Reacties