Nieuwjaarstoespraak Burgemeester Carla Breuer

Nieuwjaarstoespraak Burgemeester Carla Breuer

Woensdag 2 januari 2019 werd de nieuwjaarsreceptie van de gemeente Teylingen gehouden in het bestuurscentrum in Voorhout.

De toespraak

De Burgemeester hield ook dit jaar een nieuwjaarstoespraak. Tijdens deze toespraak stond ze stil bij het overlijden van oud waarnemend burgemeester van Warmond, Marc Witteman.

Na een moment van stilte werden de verkiezingen aangehaald. Er kwam een nieuwe raad en coalitie, met verse ambitie en prioriteiten.

Goede voornemens

Vervolgens haalde zij de handige tool ” het goede voornemen aan “.

“Nadenken over je dromen en doelen.
Het formuleren van een voornemen is de eerste stap in een proces”.

Haar goed voornemen is om meer en intensiever de samenwerking te zoeken tussen gemeente, inwoners, bedrijfsleven en instellingen, vrijwilligers organisaties en andere overheden.

Een aantal voorbeelden werden genoemd van mensen die door deze samenwerking al iets concreets in beweging hebben gezet. Vooruit kijken naar de toekomst waarin o.a. zorg, welzijn, huisvesting en duurzaamheid belangrijke speerpunten zijn. Het college zegt: “Daag ons uit, alstublieft!”

Teylingse Waarderingsprijs 2018

Als laatste werd de Teylingse waarderingsprijs 2018 uitgereikt aan de vrijwilligers van de EHBO verenigingen Voorhout en Sassenheim.

De hele toespraak kun je nalezen op de site van de gemeente Teylingen.


Reacties