Nog plaats op de AMV-cursus van Crescendo Sassenheim

Nog plaats op de AMV-cursus van Crescendo Sassenheim Foto: Blokfuitles bij Crescendo

Crescendo Sassenheim geeft sinds een paar jaar ook lessen Algemene Muzikale Vorming (AMV). Er is op dit moment nog plaats voor nieuwe leerlingen bij deze lessen.


- Lees verder onder deze advertentie -

De basis voor muziek

Tijdens deze lessen leren kinderen onder leiding van een professionele muziekdocente spelenderwijs noten lezen, omgaan met klank, samenspel en theorie. Hier leren zij dé basis voor het bespelen van een muziekinstrument. De AMV-lessen worden gegeven aan een groepje van maximaal acht leerlingen. Met dit groepje kunnen de leerlingen ook deelnemen aan bijvoorbeeld een voorspeelavond, een concert of de slotactiviteit.

Welk instrument wil jij bespelen?

Al na één jaar AMV kunnen kinderen voor een ander muziekinstrument kiezen, zoals klarinet, dwarsfluit, trompet, saxofoon, trombone, hobo, fagot, hoorn, slagwerk of bariton. Daarbij is er de mogelijkheid om proef te spelen op verschillende instrumenten, voordat er een keuze gemaakt wordt op welk instrument het kind lessen kan gaan volgen na de AMV-lessen. Na één of twee jaar les op een vervolginstrument kan het kind plaatsnemen in het jongste van onze drie orkesten: het Opleidingsorkest.

Wanneer?

De lessen vinden iedere woensdagmiddag van 14:00 - 14:30 plaats in Theater 't Onderdak in Sassenheim. De kosten van een groepsles inclusief de huur van een blokfluit zijn €15,00 per maand. Meer informatie over de AMV-lessen en het aanmelden voor de lessen, kunt u vinden op www.crescendosassenheim.nl


Reacties