Nomineren voor “De Teylinger prijs 2019”!

Nomineren voor “De Teylinger prijs 2019”!

Wie heeft een leuk vrijwilligersinitiatief en wil de opvolger worden van de winnaar in 2018: de Prince/Princess Foundation?  

Voorwaarde

Vrijwilligers van een verenigingen met een goed project of initiatief; of een groepje buurtbewoners die iets hebben georganiseerd in de wijk kunnen voor de Teylinger Prijs genomineerd worden. Voorwaarde is dat het project meerwaarde heeft voor de Teylinger samenleving en verbinding brengt tussen bewoners. Nomineren kan het hele jaar door.

De sluitingsdatum 1e ronde is 31 maart

Tot deze datum kan men initiatieven nomineren voor de eerste ronde. De nominaties worden bekeken door een jury bestaande uit een bestuurslid van Welzijn Teylingen, een raadslid en een gemeenteambtenaar. De winnaar krijgt een prijs uitgereikt van € 250, er komt bezoek van een raadslid en er is media-aandacht op de gemeentepagina van de krant.

€1000,- voor de winnaar!

De Teylinger trofee, de prijs der prijzen, wordt aan het einde van het jaar gekozen uit de drie winnaars van de Teylinger prijzen. Deze prijs bestaat uit een geldbedrag van €1000,- plus een trofee en wordt uitgereikt op het vrijwilligersfeest in december.

Iedereen is uitgenodigd om te nomineren, dat kan een eigen project zijn, of dat van een ander. Nomineren kan via het digitale formulier op de website van Welzijn Teylingen www.welzijnteylingen.nl onder het kopje vrijwilligerswerk/Teylinger prijzen;  hier staan ook de winnaars van 2018 op film. 

Voor vragen kan men  contact opnemen met Marian Kofoed, adviseur vrijwillige inzet bij Welzijn Teylingen, telefoon 0252 231805. (dinsdag en woensdag).


Reacties