Noordelijke Randweg Voorhout op schema

Noordelijke Randweg Voorhout op schema Foto: Gemeente Teylingen

Het realiseren van de Noordelijke Randweg boven Voorhout langs heeft wat voeten in aarde, maar de huidige werkzaamheden gaan voorspoedig. De spooronderdoorgang ligt op schema voor oplevering april 2021 en de werkzaamheden voor de aansluiting met de N444 zijn gestart.  

Spooronderdoorgang

Begin van de zomer was een grote mijlpaal bereikt voor de spooronderdoorgang: het spoordragend deel lag op zijn plek. Nu ligt de focus op het maken van het betonwerk van de tunnelbak aan de zijnde van Hooghkamer. Alles ligt nog op schema om de onderdoorgang in april 2021 op te leveren.

Werkzaamheden nieuwe aansluiting N444 gestart

De Randweg sluit straks met een turborotonde aan op de N444, ter hoogte van de Noordwijkerhoekbrug. Hier komt een nieuwe brug over de trekvaart en een fietstunnel onder de N444 door.

Het plant- en bosrijke gebied tussen de N444 en de Trekvaart is van 29 september tot 9 oktober afgesloten om de bomen op dit stuk te kappen. Dit om later het benodigde kabel- en leidingwerk in de grond te kunnen realiseren.
De bomen worden gecompenseerd in de ecologische zone naast de randweg, aan de andere kant van het water. Aanplanting van de eerste fase is reeds gebeurd.

Deel jouw ervaring met de bouwhinder

De gemeente en aannemer Heijmans proberen de werkzaamheden uit te voeren met zo min mogelijk overlast voor de omwonenden. Ze zijn benieuwd hoe inwoners dit ervaren. Via een online enquete kan je jouw ervaring delen – in te vullen t/m 12 oktober.

 


Reacties