OBS Achtbaan zet haar deuren open voor belangstellenden die het onderwijs in willen

OBS Achtbaan zet haar deuren open voor belangstellenden die het onderwijs in willen Foto: Caren Huygelen

Altijd al het idee gehad om het onderwijs in te gaan. Nu is je kans om vrijblijvend een kijkje te nemen op een basisschool in Teylingen. 

Op vrijdagochtend 31 januari staan de schooldeuren van OBS de Achtbaan locatie Cluster aan de Pieter van Slingerlandlaan 40 in Voorhout  wijd open om mogelijke belangstellenden voor het vak van juf of meester een blik in hun 'onderwijskeuken' te gunnen. 

Op donderdag en vrijdag zijn veel scholen dicht wegens de onderwijsstaking. Het team van basisschool De Achtbaan staat achter de stakingseisen, maar wil een positieve actie voeren.

Word jij onze nieuwe collega?

Het team wil mogelijke nieuwe collega’s enthousiast maken voor een baan als leerkracht in het basisonderwijs. Voor de toekomst van goed onderwijs voor alle kinderen is het belangrijk, dat mensen zien wat een prachtig beroep het is. 

Kom vrijdag naar OBS Achtbaan locatie Cluster

Van 9.00 uur tot 11.00 uur zijn belangstellenden die een carrièreswitch willen maken of jongeren die wellicht de Pabo willen doen van harte welkom. De koffie en thee staat klaar, er is een rondleiding door de school en de mogelijkheid om daarna wat langer in een groep mee te kijken.

Vragen over de opleiding en het werken in het basisonderwijs kunnen natuurlijk ook gesteld worden. 
Geïnteresseerd? Aanmelden kan via opendag@obsdeachtbaan.nl

 

Gekoppeld aan dit bericht


Reacties